Στον Έβρο ο υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης Σ.Αραχωβίτης – Εκδήλωση/ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Ορεστιάδας

Την  Τρίτη 07 Μαίου  2019 επισκέπτεται την Περιφερειακή Ενότητα  Έβρου  ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτης Σταύρος προσκεκλημένος  της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη του κ. Αραχωβίτη εντάσσεται στο πλαίσιο  επαφών  διαλόγου και συνεργασίας με φορείς της περιοχής για θέματα του χαρτοφυλακίου του , με σκοπό να ενημερωθούν  οι φορείς της Περιοχής  να εξετασθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές του Πρωτογενή  Τομέα.
Κατά την παραμονή του ο ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Υπουργού  έχει ως εξής:

08:10 Σύσκεψη στα γραφεία  του  ΕΛΓΑ και συζήτηση για θέματα του χώρου ευθύνης του οργανισμού.

10:00  Επίσκεψη στην  βιομηχανική  μονάδα του Αγροδιατροφικού Τομέα

HELLAS FROST – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ Μεταξάδες, 68010, ΕΒΡΟΥ

11:30  Eκδήλωση με θέμα “Οργάνωση του Αγροτικού Χώρου και νέα κοινή Αγροτική Πολιτική ” και ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτη Σταύρο την  Τρίτη 07 Μαίου 2019  και ώρα  11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ορεστιάδα.

13:30 Μετά την εκδήλωση στο ίδιο χώρο θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

17:00 Συνάντηση και σύσκεψη  με  Θεσμικούς και Παραγωγικούς στην  αίθουσα συσκέψεων του  Δημαρχιακού καταστήματος , του Δήμου Σουφλίου.