Το 1999, κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της Εφημερίδας “Μεθόριος” δίνοντας το δικό της στίγμα και φρέσκο αέρα στην ενημέρωση. Η εταιρεία «Μεθόριος» προχωρά στην έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Μεθόριος», καλύπτοντας το τεράστιο κενό που παρουσίαζε η περιοχή του βορείου Έβρου στον τομέα του έντυπου Τύπου. Η εφημερίδα δημιούργησε νέα δεδομένα ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής και πολύ συχνά έγινε σημείο αναφοράς, τόσο από τους αναγνώστες της όσο και από τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, τους φορείς και τους συλλόγους, που χρησιμοποίησαν τις σελίδες της ως ένα αξιόπιστο «βήμα» επικοινωνίας με το κοινό.

Ωστόσο, το ίδιο συχνά, η εφημερίδα ήρθε και σε «πολιτισμένη» αντιπαράθεση με κάποιους εξ” αυτών, πάντα λειτουργώντας ανιδιοτελώς και έξω από οποιαδήποτε μορφή σκοπιμότητας και διαπλοκής, με μοναδικό στόχο να αναδείξει τον προβληματισμό των αναγνωστών της και να δώσει το στίγμα της «γραμμής» της, που καθορίζεται από τη διαρκή ανησυχία για την προώθηση της ανάπτυξης του τόπου.

Η «Μεθόριος» φτάνει στα χέρια χιλιάδων αναγνωστών, κάθε Πέμπτη, τόσο στην περιοχή της Θράκης όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους μεσοπρόθεσμούς στόχους της είναι να κυκλοφορεί σε ημερήσια βάση, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα που εκφράζει το κοινό της.

Η εικοσασέλιδη (20 σέλιδη) εφημερίδα «Μεθόριος» εκτυπώνεται στις εγκαταστάσεις της σε σχήμα ταμπλοϊντ και ανήκει στην εταιρεία “Εμμανουηλίδου Χρυσή – Γραφικές τέχνες Α.Ε”.

Επίσης μπορείτε να διαβάζετε και ηλεκτρονικά την εφημερίδα «Μεθόριος» με ένα κλικ.