Το άλλο Σάββατο 18 Μαΐου στις 10 μ.μ. το “debate” των υποψηφίων δημάρχων Ορεστιάδας στη Δημοτική Τηλεόραση

Για το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 στις 22:00 έχει προγραμματιστεί το τοπικό debate ή αλλιώς «τηλεμαχία» των υποψηφίων δημάρχων που διεκδικούν το Δήμο Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση της δημοτικής τηλεόρασης Ορεστιάδας όλοι οι επικεφαλής των συνδυασμών, οι οποίοι θα βρεθούν ενώπιον εκπροσώπων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, για να δώσουν απαντήσεις πάνω σε συγκεκριμένα ερωτήματα, σε διάφορες θεματικές ενότητες που ενδιαφέρουν το δημότη.

Η «τηλεμαχία» θα είναι «ζωντανή», θα μεταδοθεί δηλαδή live από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, όπου υπάρχει και η τεχνική υποδομή της δημοτικής τηλεόρασης με τις απαραίτητες προδιαγραφές για ζωντανή μετάδοση.

Αναμένεται με ενδιαφέρον αυτή η πρώτη και μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν σε κοινό χώρο και οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι Ορεστιάδας και να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα για την τοπική ανάπτυξη, την οικονομία, τα αγροτικά θέματα, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τον αθλητισμό και όλα τα σημαντικά ζητήματα του τόπου.

Η εφημερίδα και το ράδιο ΜΕΘΟΡΙΟΣ θα είναι εκεί.