Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Τριγώνου Έβρου: Ασθενείς δεν έχουν δυνατότητα μεταφοράς σε νοσοκομεία

Κάτοικοι με προβλήματα υγείας που δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσον δεν έχουν δυνατότητα μεταφοράς σε νοσοκομείο αφού δεν υπάρχει συγκοινωνία.

Σε απόγνωση είναι πλέον οι κάτοικοι του Τριγώνου Δήμου Ορεστιάδας τόσο με τις συγκοινωνίες αλλά και με τη μετακίνηση ασθενών προς τα νοσοκομεία του Έβρου!

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ, κάτοικος χωριού του Τριγώνου, καταγγέλλει πως η ηλικιωμένη μητέρα του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κάτω άκρο, δεν μπορεί να μετακινηθεί στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου για τις απαραίτητες εξετάσεις που πρέπει να κάνει δύο φορές το μήνα, καθώς και για την αλλαγή των επιδέσμων και την επούλωση του τραύματος, αφού δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσον και όπως είπε, το Κέντρο Υγείας Δικαίων δεν διαθέτει το ασθενοφόρο για την μεταφορά της ηλικιωμένης στο νοσοκομείο!

Αποτέλεσμα να πληρώνει περίπου 400 ευρώ το μήνα σε ταξί, δηλαδή όσο και η σύνταξη της, για τη μετάβασή της στο νοσοκομείο.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας όπως καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς αφού δεν υπάρχουν και συγκοινωνίες στα χωριά τού Τριγώνου!

Πηγή: totrigono.blogspot.com