Περισσότεροι από 400 δρομείς συμμετείχαν στον 2ο Αγώνα Δρόμου “Ορέστης” στην Ορεστιάδα

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στον 2ο Αγώνα Δρόμου «ΟΡΕΣΤΗΣ» που διεξήχθη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στη Νέα Ορεστιάδα. Τελικά ο καιρός μας χαμογέλασε και περισσότεροι από 400 δρομείς και βαδιστές συμμετείχαν στη δρομική γιορτή της πόλης μας πλημμυρίζοντας με την παρουσία τους την πλατεία και τους κεντρικούς της δρόμους.

Ο Δήμος Ορεστιάδας καθώς και ο Σύλλογος Δρομέων ευχαριστούν θερμά με κοινό δελτίο τύπου, όλους όσους βοήθησαν και συνέσφεραν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη διοργάνωση στο οποίο αναφέρουν τα εξής:

Η χαρά και ο ενθουσιασμός που είδαμε στα πρόσωπά τους μας γεμίζει ικανοποίηση. Τους ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκαναν και για τη συμμετοχή τους.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης και στους θεατές που με το ζεστό τους χειροκρότημα ενθάρρυναν την προσπάθεια των δρομέων αλλά και των διοργανωτών.

Μία τέτοια διοργάνωση απαιτεί ομαδική προσπάθεια, συνεργασία και εθελοντική προσφορά. Μακρύς είναι ο κατάλογος όλων όσων συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην διεξαγωγή του 2ου Αγώνα Δρόμου «ΟΡΕΣΤΗΣ». Τους ευχαριστούμε όλους θερμά αναγνωρίζοντας την αξία της συμβολής τους.

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου «ΟΡΕΣΤΗΣ» είναι πλέον παρελθόν έχοντας γράψει τη δική του ιστορία. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο του 2024 και σας περιμένουμε στον 3ο Αγώνα Δρόμου «ΟΡΕΣΤΗΣ»

.