Ο Έβρος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην έκθεση FOOD EXPO 2022

Η έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2022 λαμβάνει χώρα στην Αθήνα το διάστημα 12-14 Μαρτίου και στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) οργανώνει ημερίδα με θέμα «Η διαπίστευση πιστοποίηση στα τρόφιμα, ως προστιθέμενη αξία στις εξαγωγές»  με ομιλητές τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, τον αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και την Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας Θέμιδα Ευτυχίδου.

Η τιμώμενη περιοχή είναι ο Έβρος και κατ’ επέκταση τα διατροφικά προϊόντα που παράγονται εδώ και αυτό αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία ανάδειξης και προώθησής τους, υπό το πρίσμα πάντα ότι πληρούν τις προδιαγραφές των διεθνών αγορών, στις οποίες τα προϊόντα αυτά σίγουρα μπορούν «να σταθούν» και να είναι ανταγωνίσιμα.

Το Επιμελητήριο Έβρου στηρίζει και υποστηρίζει κάθε προοπτική ανάδειξης της τοπικής παραγωγής, αναγνωρίζοντας την εργώδη προσπάθεια των επιχειρηματιών του νομού μας.

Στην Έκθεση FOOD EXPO 2022, το Επιμελητήριο Έβρου δηλώνει το παρών υποστηρίζοντας τους τοπικούς επιχειρηματίες που επιχειρούν «έξοδο» στη διεθνή αγορά, ενθαρρύνοντας παράλληλα και τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο.