Επιστρέφει η «Λευκή Νύχτα» στην Αλεξανδρούπολη στις 4 Αυγούστου

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου επανέρχεται φέτος, μετά από την αναγκαστική ανάπαυλα λόγω κορονοϊού, ο θεσμός της «Λευκής Νύχτας» στην αγορά της Αλεξανδρούπολης.

Κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα διαφορετικό βράδυ, στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα είναι αποκλεισμένο για τα αυτοκίνητα και να επωφεληθούν από προσφορές και εκπτώσεις στις οποίες θα προχωρήσουν, ειδικά για εκείνο το βράδυ, τα καταστήματα.


Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, με φορείς που θα τον πλαισιώσουν, θα προγραμματίσουν και μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως μουσικές σκηνές και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίες θα ανακοινωθούν.

Η έναρξη της Λευκής Νύχτας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 20:30 το βράδυ μπροστά από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης με την συμμετοχή του Ωδείου ΦΑΕΘΩΝ.


Η λειτουργία των καταστημάτων ως τα μεσάνυχτα για την Πέμπτη 4 Αυγούστου θα γίνει στις εξής περιοχές του κέντρου: Ιωακείμ Καβύρη από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου και 14ης Μαΐου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου, περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ικτίνου, Περικλέους, Πατριάρχου Κυρίλλου, Ανδριανουπόλεως Εθνικής Αντιστάσεως, Φυλής, Ανατ. Θράκης, Βιζβίζη, Αίνου, Κων. Παλαιολόγου και Βενιζέλου καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Νικ. Φωκά έως της οδού Τζαβέλα συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ψαρών, Σουλίου, Μεσολογγίου, Μιαούλη, Μπότσαρη, Μπουμπουλίνας Κύπρου, Διάκου, Κουντουριώτου και τις κάθετες οδούς σε αυτές, όπως Ειρήνης και Δικαστηρίων.