Διεκόπη η δίκη για τον θάνατο της 37χρονης εγκύου & του αγέννητου μωρού της

Διακοπεί η δίκη για τον θάνατο της 37χρονης εγκύου Δέσποινας Καραγεωργίου και του αγέννητου μωρού της τον Απρίλιο του 2021. Η 37χρονη Δέσποινα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν ένιωσε φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Της διέγνωσαν ουρολοίμωξη και της έδωσαν αγωγή. Τον Απρίλιο του 2021 άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μαζί με το αγέννητο μωρό της. Η οικογένεια της κοπέλας ζητάει απαντήσεις και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας ιατρικές παραλ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο ο σύζυγος της άτυχης Δέσποινας Κώστας Μπακαλάκης η δίκη διεκόπη μέχρι  τις 9 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ζητήθηκε αναβολή από μια εκ των κατηγορουμένων για λόγους κωλύματος του συνηγόρου της, κάτι που δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση παραπέμφθηκαν σε δίκη δύο γιατροί, μία νοσηλεύτρια και μία μαία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι οι θάνατοι προκλήθηκαν από αμέλεια και ότι το μοιραίο προκλήθηκε από τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, ενεργώντας αντίθετα από ότι όφειλαν σε πολλά πράγματα, όπως αυτά ένα-ένα αναφέρονται στο κατηγορητήριο.
Επίσης η τρίτη κατηγορούμενη, κατηγορείται και για πλαστογραφία και παραποίηση εγγράφων, με σκοπό να παραπλανηθούν οι διερευνώντες τις ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Συγκλονίζει η μητέρα της 37χρονης εγκύου που πέθανε στο νοσοκομείο – “Μας την σκότωσαν”

Η μητέρα της λύγισε μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” τονίζοντας πως “κάθε μέρα νομίζω ότι θα τη δω, ότι θα έρθει. Τη φαντάζομαι πώς θα ήταν με το παιδάκι της και πώς θα ζούσαμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι.”

“Αλλά όλα αυτά μας τα στέρησαν κάποιοι άνθρωποι, που για μένα, δεν ήξεραν τίποτα και την άφησαν να φύγει άδικα” υποστηρίζει μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

“Την άφησαν μόνη της σε ένα δωμάτιο, χωρίς να μπορεί να πει μια κουβέντα. Ούτε στη μάνα της, ούτε στους γονείς της, ούτε σε κανέναν. Να μπορούσα έστω να ακούσω την τελευταία λέξη, την τελευταία της επιθυμία”.