Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 17 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου

Ανοίγει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου η πλατφόρμα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης για τις 1649 θέσεις που προκήρυξε το Υπουργείο Πολιτισμού, ανάμεσά τους και οι 17 θέσεις για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία θέση της κατηγορίας Τ.Ε. στην ειδικότητα Λογιστικού, για τα γραφεία της Εφορείας στην Αλεξανδρούπολη, για 10 θέσεις (Δ. Ε.) Ημερήσιων Φυλάκων που θα τοποθετηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης Αλεξανδρούπολης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, στο Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου, στο Κάστρο του Πυθίου, στον αρχαιολογικό χώρο Σαμοθράκης και στο Μουσείο του νησιού, για 3 θέσεις Νυχτοφυλάκων, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες φύλαξης του αρχαιολογικού χώρου και του Μουσείου Σαμοθράκης και του Ταφικού Τύμβου Μικρής Δοξιπάρας-Ζώνης Ορεστιάδας.

Τέλος, υπάρχουν και τρεις θέσεις προσωπικού καθαριότητας, για τα γραφεία της Εφορείας και το αρχαιολογικό μουσείο Αλεξανδρούπολης, για το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου και το Κάστρο Πυθίου, και για τα Γραφεία και το Μουσείο της Σαμοθράκης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι τις 7 Απριλίου.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με επτάμηνες συμβάσεις, η ισχύς των οποίων δεν μπορεί να ξεπερνά την 31η Δεκεμβρίου του 2022.

Αναλυτικότερα: 

ΥπηρσίαΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟ-ΤΗΤΑΣΣΥΝΟ-ΛΙΚΟΣ ΑΡ. ΑΤΟΜΩΝ
Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου1031317
Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης51118
Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης4 127

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr  ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση à Απασχόληση στο δημόσιο τομέα https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/aiteseis-proslepses-prosopikou-sto-upourgeio-politismou-kai-athletismou. Για τη σύνδεση στην εφαρμογή απαιτείται η χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι διάρκειας 10 ημερών και θα αρχίσει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης/ανάρτησης της ανακοίνωσης. Για το ακριβές χρονικό διάστημα (ημέρες & ώρες) υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα δημοσιευτεί σχετική ανακοίνωση: στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ www.diavgeia.gov.gr, στο διαδικτυακό κόμβο του ΥΠΠΟΑ www.culture.gov.gr και στο σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ανακοίνωση και τα Παραρτήματα στους προαναφερόμενους ιστότοπους καθώς και στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).