Βρέθηκε προσωρινή λύση για να μη μένει χωρίς ασθενοφόρο τις νύχτες το νησί της Σαμοθράκης

Ο δήμαρχος αποφάσισε να παραχωρήσει οδηγό που εργάζεται στο Δήμο για όσο διάστημα χρειαστεί
μέχρι να βρεθεί λύση από την 4η ΥΠΕ

Την παραχώρηση ενός οδηγού του Δήμου Σαμοθράκης, προκειμένου να είναι εφικτές οι διακομιδές ασθενών στο νησί και τις βραδινές ώρες, αποφάσισε ο Δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος.

Όπως είναι γνωστό, το ασθενοφόρο του Κέντρο Υγείας, λόγω έλλειψης προσωπικού, δεν ήταν εφικτό να κινείται από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, με ό,τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για την υγεία κατοίκων και επισκεπτών. Τελικά, όπως ενημερώνει ο κ. Γαλατούμος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την υποδοιηκήτρια τής 4ης ΥΠΕ κυρίας Χατζοπούλου και από έγγραφο το οποίο αιτείται την συνδρομή του Δήμου, και αφού προς το παρόν, εξαντλήθηκαν κάθε είδους πιθανότητες για κάλυψη της κενής θέσης οδηγού ασθενοφόρου, αποφασίστηκε η παραχώρηση από τον Δήμο ενός οδηγού με άδεια επαγγελματική Γ’ Κατηγορίας, για όσο διάστημα χρειαστεί για να βρεθεί μία άλλη λύση.

“Δίνουμε προτεραιότητα λοιπόν στην υγεία το πολυτιμότερο αγαθό όπως το είχαμε υποσχεθεί στον κόσμο αλλά και στους επισκέπτες του νησιού για να αισθάνονται ασφαλείς!! Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο Κέντρο υγείας Σαμοθρακης, υποστηρίζοντας τίς άριστες υπηρεσίες που προσφέρει όλο αυτό το διάστημα στον τομέα της υγείας!! Συνεχίζουμε και περιμένουμε οριστική λύση τού προβλήματος!!” αναφέρει ο Δήμαρχος.