Τους υποψηφίους τους ανακοίνωσαν τα κόμματα για τον Έβρο

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου μπήκαν πια τα κόμματα που διεκδικούν εκ νέου τις ψήφους των πολιτών και έτσι έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση των υποψηφίων τους ανά την επικράτεια. Στον Έβρο, επισήμως, έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής υποψηφίους ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η Νέα Δημοκρατία, το Κίνημα Αλλαγής και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Συγκεκριμένα:

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Χθες Τετάρτη (19/6) το πρωί, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έβρου κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης το ψηφοδέλτιο, παρουσία των υποψηφίων βουλευτών. Στη συνέχεια και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Έβρου οι οποίοι είναι:

 

ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΖΑ

ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Νέα Δημοκρατία

Με μία αλλαγή έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο, έτσι μένει εκτός ο κ. Χατζημιχαήλ, και τη θέση του παίρνει ο Σταύρος Κελέτσης.

Δερμεντζόπουλος Χρήστος

Δημοσχάκης  Αναστάσιος

Κελέτσης Σταύρος

Μπαχαρίδου Χρυσή

Σώκου Ελένη

Φαραντάτος Παναγιώτης

 

Κίνημα Αλλαγής

Σε ό,τι αφορά τον νομό Έβρου τα ονόματα που ανακοινώθηκαν  από το ΚΙΝΑΛ είναι:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΩ

ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Παρασκευή, η ΤΕ ΕΒΡΟΥ του ΚΚΕ παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στον Εβρο. Την παρουσίαση έκανε ο Γραμματέας του Γραφείου Περιοχής της ΑΜΘ του ΚΚΕ, Δημήτρης Παπατολίδης και όπως τόνισε «Το στοίχημα είναι να είναι όσο πιο ισχυρό και πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ, ούτως ώστε την επόμενη μέρα ο λαός να μπορέσει να αντιμετωπίσει την αντιλαϊκή επίθεση που θα συνεχιστεί». Επίσης, ανέδειξε τις ομοιότητες που έχουν σε επίπεδο θέσεων ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως τσακώνονται για το ποιος αντιγράφει το πρόγραμμα του άλλου.

 

Γκατζίδης Σταμάτης

Δευτεραίος Σάββας

Μιχαηλίδης Σιδέρης

Σίσκου Άννα Μαρία

Τρέλλη Φανή

Χιώνης Γιάννης