Το δικό του «σπίτι» αποκτά ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Το δικό του “σπίτι” αποκτά ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, γεγονός που επισφραγίστηκε με την υπογραφή της παραχώρησης χρήσης χώρου από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε χθες Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ Κώστα Ευθυμιάδη, παρουσία των αντιδημάρχων Αναστάσιου Σεραφειμίδη, Σάββα Σεφεριάδη, του Προέδρου της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη και μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο νέος χώρος βρίσκεται επί της Δ. Σολωμού όπου μέχρι πρότινος στεγαζόντουσαν τα γραφεία της Πρόνοιας. Τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες και παρεμβάσεις ώστε να διαμορφωθούν οι ιδανικές συνθήκες για τη φιλοξενία των μελών του συλλόγου που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν για τις συνεδριάσεις και εργασίες τους έναν ακατάλληλο μη ηλεκτροδοτούμενο χώρο σε κτίριο του παλιού νοσοκομείου επί της Δήμητρας.