Το “Αγγέλων φως” στην Ορεστιάδα από τις 10 Δεκεμβρίου

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Ονειρεμένα σπιτάκια, δημιουργικές δράσεις, παιχνίδια, μουσικές και εκπλήξεις ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων και να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους για ακόμη μια χρονιά στην Ορεστιάδα!

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ορεστιάδας καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων “Αγγέλων Φώς 2022” που θα πραγματοποιηθούν φέτος από τις 10 έως και 18 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις είτε από τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. Κων/πόλεως 59 και ώρες 9:00 πμ – 15:00 μμ είτε ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης στο: www.dikepao.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση των επισυναπτόμενων αιτήσεων.

Τα σπιτάκια δεν υπάρχει δυνατότητα να κρατηθούν από τους ενδιαφερόμενους πάνω από μία ημέρα. Όσοι τα επιθυμούν περισσότερες ημέρες μπορούν να παραχωρηθούν μετά τις 19 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου χωρίς καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή σας είναι τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022.