Τμήμα Ψυχολογίας Διδυμοτείχου: Εγκρίθηκε η στέγαση της σχολής στο Δημαρχείο Διδυμοτείxου

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΔΠΘ με σκοπό την υλοποίηση των ενεργειών που απαιτούνται για την προσωρινή στέγαση και λειτουργία του τμήματος Ψυχολογίας στο δημοτικό κατάστημα που έχει παραχωρηθεί (κατά χρήση ) για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ Ορεστιάδας του δήμαρχου Ρωμύλου Χατζηγιαννογλου η παραχώρηση θα είναι 4ετης και εφόσον κατασκευασθούν οι νέες εγκαταστάσεις θα αποχωρήσουν από το Δημαρχείο .

Μια σημαντική εξέλιξη όπως ανέφερε ο ίδιος είναι η έγκριση 400.000 ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την συντήρηση του δημοτικού καταστήματος αλλά και της δημοτικής αγοράς, για τις ανάγκες λειτουργίας του τμήματος.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρθηκε, μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει η μεταφορά τμηματικά των υπηρεσιών του Δήμου στο χώρο της δημοτικής αγοράς, για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια ενοικίασης του 1ου ορόφου της ΔΕΥΑΔ (πρώην ΔΟΥ) για την μεταφορά μέρους των υπηρεσιών εκεί.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ως μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του Μνημονίου Συνεργασίας τους Αντιδημάρχους Καμπρούδη Αξιώτη (ως Πρόεδρος ) και Τσιμπανλιώτη Ευάγγελο ( ως τακτικό μέλος

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας