Τα Κέντρα Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους – Συνοδευόταν από την υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ Ειρήνη Χατζοπούλου

Θετική η αποτίμηση της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριου Θεμιστοκλεους στα Κέντρα Υγείας του Δήμου Ορεστιάδας, σύμφωνα με τον διευθυντή του Κ.Υ. Ορεστιάδας Χρήστο Παπαθανάκη.

Ο κ. Παπαθανάκης, στις δηλώσεις του για το θέμα ανέφερε:

«Ειχα την ευκαιρία να ξεναγήσω τους επισκέπτες μας σε όλους τους χώρους δομής μας και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η εντύπωση που αποκόμισαν ήταν άκρως θετική.
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το προσωπικό. Τόσο ο κ. Θεμιστοκλεους όσο και η κ. Χατζόπουλου εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για το έργο που επιτελεί το ΚΥ Ορεστιάδος στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και γενικότερα σαν δομή Πρωτοβάθμιας Υγείας, απάντησαν στα ερωτήματα των εργαζομένων αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εκφράστηκαν θετικα ως προς την επίλυση τους».

Ο Γενικός Γραμαμτέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας συνοδευόταν από την Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ Ειρήνη Χατζόπουλου, επισκέφτηκαν αρχικά το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Διακάιων όπου επίσης άκουσαν τα προβλήματα των εργαζομένων και δεσμεύτηκαν για την επίλυσή τους.

Με ανάρτησή του στα social media του, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε τα εξής:
«Η επόμενη μέρα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ξεκίνησε.
Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας της Θράκης.
Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό των ΚΥ που προσφέρει με απόλυτο επαγγελματισμό υπηρεσίες υγείας στις ακριτικές μας περιοχές.
Το ΚΥ Δικαίων – το βορειότερο ΚΥ της χώρας μας-, το ΚΥ Ορεστιάδας και το ΚΥ Εχίνου έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης για να αναβαθμιστούν και να ανακαινιστούν πλήρως».

Τέλος, τα στελέχη του Υπουργείου Υγείας επισκέφτηκαν και το Περιφερειακό Ιατρείο Ορμενίου.