«Σημαντικά έργα που συμβολίζουν την ανάπτυξη και ασφάλεια της περιοχής» επισκέπτονται κορυφαία στελέχη της ΝΔ στον Έβρο, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Λιμάνι, Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, Περιφερειακό στην Αλεξανδρούπολη και Φράχτη στις Φέρες – Συνάντηση με Καλακίκο και Πέτροβιτς

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) της ΝΔ Έβρου, γνωστοποιείται η επίσκεψη δύο κορυφαίων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στον Έβρο, για να στείλουν «το μήνυμα ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προτεραιότητα τον Έβρο και τη Θράκη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί πως το μήνυμα για «την ανάπτυξη και την ασφάλεια της περιοχής» προκύπτει από τρία σημεία της Αλεξανδρούπολης και ένα – τον Φράχτη – στις Φέρες. Για ό,τι αφορά στον υπόλοιπο Έβρο, τα στελέχη της ΝΔ θα αρκεστούν να συναντηθούν στο Σουφλί με τις υπόλοιπες τοπικές δημοτικές οργανώσεις του νομού (Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου).
Επίσης, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται συνάντηση μόνο με το δήμαρχο Σουφλίου και τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, ενώ – φυσικά – η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη όπου «καλούνται τα τοπικά Μ.Μ.Ε.», προφανώς μόνον του νοτίου Έβρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Την Πέμπτη 10 Μαρτίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Αναπ. Γραμματέας – Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου Στέλιος Κονταδάκης μαζί με τα στελέχη της ΔΕΕΠ Έβρου θα επισκεφθούν σημαντικά έργα που συμβολίζουν την ανάπτυξη και την ασφάλεια της περιοχής στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προτεραιότητα τον Έβρο και την Θράκη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής καλούνται τα τοπικά Μ.Μ.Ε. σε συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Πέμπτης 10/3 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΔΕΕΠ Έβρου.

Το Πρόγραμμα
ΠΕΜΠΤΗ 10/03/2022
11:15 Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης
12.15 Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης
13:15 Εργοτάξιο Ανατολικού Περιφερειακού (Αλεξανδρούπολης)
14.15 Επίσκεψη σε σημείο του αποτρεπτικού εμποδίου «Φράχτης» (Πόρος Φερών)
16:30 Συνάντηση με Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και στη συνέχεια με τις ΔΗΜΤΟ Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας (Σουφλί)
18:00 Επίσκεψη στα Γραφεία της ΔΕΕΠ Έβρου και δηλώσεις σε Τοπικά ΜΜΕ (Κύπρου 5)
18:30 Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς (Νομαρχείο)
19:00 Συνάντηση και συζήτηση με στελέχη ΔΕΕΠ & ΟΝΝΕΔ ΕΒΡΟΥ