Τα Χριστούγεννα έρχονται και στον δήμο Σουφλίου με πολλές εκδηλώσεις!

Ανακοινώθηκε και από το δήμο Σουφλίου το πρόγραμμα με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Η πόλη του μεταξιού για άλλη μια χρονιά δημιουργεί φανταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς φέτος για άλλη μια χρονιά το φανταστικό ” Σαν Παραμύθι” δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί και να γεμίσει την πόλη του Σουφλίου με κόσμο από όλες τις γύρω περιοχές, αλλά οι ήρωες του θα βρεθούν στην κεντρική πλατεία και θα γεμίσουν τους μικρούς μας φίλους χαρά και χαμόγελα.

Ολόκληρο πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 19:00, o Δήμος Σουφλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου “κινήσου” και την Ένωση Επαγγελματιών Σουφλίου μας προσκαλεί στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Την Παραμονή των Χριστουγέννων:

  • Ξανά από την αρχή ο χρόνος γύρνα το έλκηθρο φέτος θα βγει στα στενά! Ρούντολφ, Άγιος και όλα τα ξωτικά δώρα θα φέρουν από τις 18:00 το απόγευμα και μετά.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 

  • 11:00 το πρωί οι ήρωες από το “Σαν παραμύθι” έρχονται στην πλατεία του Σουφλίου για να παίξουν να κατασκευάσουν και να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ!