Σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας της 28ης Φεβρουαρίου από την ΑΔΕΔΥ Έβρου

Με αφορμή την προκήρυξη της απεργίας για την Τετάρτη 28-02-2024 από την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα απέναντι στην υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών και του βιοτικού μας επιπέδου, σας καλούμε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Έβρου (απέναντι από το πάρκο της Ακαδημίας) σε διευρυμένη σύσκεψη των θεσμικών φορέων του νομού μας, προκειμένου να αναδείξουμε όλοι μαζί τα κοινά προβλήματα που μας αφορούν όλους:

  • Η ακρίβεια και το μεγάλο κόστος ζωής.
  • Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον Έβρο (π.χ. στήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά, αναβάθμιση τελωνειακών υποδομών, κίνητρα παραμονής των κατοίκων στο νομό, κίνητρα στήριξης κάθε επαγγελματικής κατηγορίας κ.α.).

 Πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας στον κλάδο του, τα παραπάνω προβλήματα μπορούν να μας ενώσουν σε κοινούς αγώνες και διεκδικήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την εργασία μας, για την οικογένειά μας και για τον τόπο μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΏΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας και οργάνωσης της 24ωρης Απεργιακής Κινητοποίησης στις 28 Φεβρουαρίου 2024, η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ενημερωτικών συναντήσεων και δράσεων.

21-02-2024     α) Επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους στην Αλεξ/πολη.

β) Σύσκεψη στην Αλεξ/πολη, στο Εργατικό Κέντρο Έβρου, στις 19:30 με Επαγγελματικούς, Επιστημονικούς και Παραγωγικούς φορείς του νομού προκειμένου να ενισχύσουμε τον κοινωνικό μας αγώνα.

22-02-2024     Επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους στο Διδ/χο και την Ορεστιάδα. Στήριξη της πανελλαδικής πανυγειονομικής απεργίας.

23-02-2024     Επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους στην Ορεστιάδα και το Σουφλί.

26-02-2024     α)Επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους στην Αλεξ/πολη.

 β)Συνέντευξη τύπου στις 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Έβρου.

27-02-2024     Επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους στην Αλεξ/πολη.