Σύσκεψη εργατικών σωματείων και συλλόγων Αλεξανδρούπολης για τον συντονισμό δράσεων

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Περιοχής Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου «Η Ενότητα» καλεί σε σύσκεψη εργατικά σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, συλλόγους και μαζικούς φορείς, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Στο κάλεσμά του το σωματείο σημειώνει:

Καλούμε εργατικά σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, συλλόγους και μαζικούς φορείς της πόλης να συζητήσουμε για τις πυκνές αρνητικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος που επιδρούν στο σύνολο της ζωής μας και να συντονίσουμε τη δράση μας ώστε να δυναμώσει ο αγώνας για:

  • δουλειά με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που θα εξασφαλίζουν αυξήσεις στους μισθούς, σύγχρονα δικαιώματα και ασφάλεια στους χώρους εργασίας.
  • 100% αποζημιώσεις από τις καταστροφικές πυρκαγιές, άμεσα μέτρα στήριξης στους βιοπαλαιστές παραγωγούς, ουσιαστικά έργα υποδομής για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος.
  • να ζουν όλοι οι λαοί αδελφωμένοι με αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Εν όψει της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, που τα συνθήματα της πάλης του λαού παραμένουν επίκαιρα, οργανώνουμε τον αγωνιστικό εορτασμό.