ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Λελυμένο είναι μόνο το “χειρόφρενο” ψεύδους του κ. Δημοσχάκη

Αντιδράσεις προκάλεσε στο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου οι δηλώσεις του βουλευτή Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη, για το ζήτημα της επέκτασης των μεταναστευτικών δομών στο Φυλάκιο. Μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, αναφέρει ότι οι βουλευτές του Έβρου με ΄΄επικοινωνιακά τερτίπια, με διαστροφή της πραγματικότητας, νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους πολίτες του νομού΄΄.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καθημερινά δείχνουν την απέχθεια που έχουν προς την αλήθεια την οποία πυροβολούν συνεχώς 

Ο κ. Δημοσχάκης όπως και οι άλλοι δύο κυβερνητικοί βουλευτές στον Έβρο, συνεχίζουν να θεωρούν τους πολίτες που τους έστειλαν στη βουλή ανόητους.

Νομίζουν ότι με επικοινωνιακά τερτίπια, με διαστροφή της πραγματικότητας, θα ξεγελάσουν τους πολίτες του νομού και δεν θα τους καταλογίσουν τις ευθύνες που έχουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον τόπο μας

Ο κ Δημοσχάκης  σε συνέντευξη του σε τοπικό ραδιόφωνο είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για την επέκταση στο ΚΥΤ Φυλακίου και κατηγόρησε τους πολίτες που διαμαρτύρονται  ότι κακώς το κάνουν, αφού το θέμα είναι λελυμένο !!!

Είπε κι άλλα ωραία πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν δίστασε ακόμη να φτάσει στο σημείο να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοίμαζε ένα ολόκληρο οικισμό στο Φυλάκιο, αλλα ήρθαν οι “άριστοι” του Μητσοτάκη και το απέτρεψαν.

Εμείς θα συνεχίζουμε να θυμίζουμε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ το 2016 με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία απέκλειε  επέκταση ή νέες δομές φιλοξενίας ανατολικά του Νέστου. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, θα την επαναλαμβάνουμε πάντα μέχρι να γίνει κατανοητή σε όλους, γιατί έχουμε μια απόφαση που  έγινε πράξη από την δική μας κυβέρνηση.

 Ο κ. Δημοσχάκης  θα πρέπει να τεκμηριώσει με έγγραφα  αυτά που λέει για δήθεν σχεδιασμό οικισμού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή δεν θα τα βρει για να αποδείξει  τους ισχυρισμούς του,έχει μόνο μια επιλογή, να ζητήσει συγνώμη

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τι ετοιμάζουν στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και για αυτό δεν τους εμπιστεύονται. Όσα κολπάκια κι αν κάνουν δεν μπορούν να εκτελέσουν την αλήθεια, αυτή πάντα παραμένει ζωντανή και βγαίνει στην επιφάνεια.

Το μόνο λελυμένο είναι το “χειρόφρενο” του ψεύδους του κ. Δημοσχάκη που τον οδηγεί σε μεγάλο κατήφορο.