Συνεχίζονται οι αιτήσεις σύνδεσης για το φυσικό αέριο στην Ορεστιάδα

Ιδιαίτερο κάλεσμα από το Δήμο για το κέντρο της πόλης ώστε να αρχίσουν οι ασφαλτοστρώσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις σύνδεσης των δημοτών της Ορεστιάδας στο φυσικό αέριο. Ιδιαίτερα για τους κατοίκους των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Κωνσταντινουπόλεως, οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως 22 Μαΐου. Η ημερομηνία αυτή είναι καταληκτική για τις δύο συγκεκριμένες κεντρικές οδούς της πόλης, καθώς επίκειται η ασφαλτόστρωσή τους σύμφωνα μς προγραμματισμένες εργασίες του δήμου που έχουν ήδη ανακοινωθεί και δεν θα μπορούν έπειτα να γίνουν παρεμβάσεις.


Καλούνται λοιπόν, οι κάτοικοι ή οι επαγγελματίες που βρίσκονται σε αυτές τις οδούς να υποβάλλουν την αίτηση σύνδεσης, ενώ διευκρινίζεται στους δημότες που διαμένουν εκτός των οδών του πρώτου πενταμήνου εργασιών, ότι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση, προκειμένου η διεύθυνσή τους να ληφθεί υπόψη στη χάραξη της επόμενης φάσης επέκτασης.

Αναλυτικά:

Η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας ενημερώνουν ότι τα έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου έχουν ξεκινήσει, σηματοδοτώντας μία νέα πιο οικολογική εποχή. Η έλευση του φυσικού αερίου έχει ως αφετηρία τις κεντρικές αρτηρίες της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Κωνσταντινουπόλεως, στις οποίες παράλληλα θα υλοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Ορεστιάδας. Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα εργασιών σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου στις δύο αυτές κεντρικές οδούς, καθώς δεν θα είναι εφικτή η παρέμβαση στο οδόστρωμα που θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο των εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος.
Λόγω των ανωτέρω, παρακαλούμε θερμά όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν άμεσα, μέχρι τις 22/5/2022, τη σελίδα της ΔΕΔΑ www.deda.gr/map/ προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στο 2162000 466.
Οι εργασίες επέκτασης του δικτύου της ΔΕΔΑ θα συνεχιστούν στις υπόλοιπες οδούς.
Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ για φέτος παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.
Δημότες που βρίσκονται εκτός του προγραμματισμού του πρώτου πεντάμηνου εργασιών, μπορούν να ακολουθούν την ίδια διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να ληφθεί υπόψη η διεύθυνσή τους στην χάραξη του επόμενου προγραμματισμού επεκτάσεων.