ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ Για τον 18χρονο Δημήτρη από την Ορεστιάδα

Συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του, στο σπίτι του πια στην Ορεστιάδα, ο 18χρονος Δημήτρης, μετά την πολύπλοκη περιπέτεια στην εντατική έπειτα από την δύσκολη εγχείρηση που έκανε σε ιδιωτική κλινική. Δυστυχώς η οικογένειά του, με τη μητέρα να εργάζεται ως σχολική καθαρίστρια και τον άνεργο πατέρα του, αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις καθημερινά αυξανόμενες ανάγκες του Δημήτρη.

Μετά από την πρώτη κινητοποίηση του εκπαιδευτικού κόσμου της περιοχής και των ενώσεων γονέων, σήμερα αναλαμβάνουν νέα πρωτοβουλία ενίσχυσης τρεις καλλιτέχνες που οργανώνουν ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του Δημήτρη: ο Ζαφείρης Πασιαλής, ο Δημήτρης Γιαννέλης και η Ειρήνη Πετρίδου θα τραγουδήσουν στη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Πάρκο Οινόης, με την ευγενική υποστήριξη του Café «Πάρκο» Οινόης.

Στο χώρο θα υπάρχει ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ για προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αποδείξουμε για μία ακόμη φορά ως τοπική κοινωνία ότι στα πραγματικά προβλήματα των συνανθρώπων μας στη μάχη της επιβίωσης, αν θέλουμε όλοι μαζί, ΜΠΟΡΟΥΜΕ.