Σήμερα η 2η Γιορτή Εμπορίου στη Νέα Ορεστιάδα

Ανοιχτά τα καταστήματα έως τα μεσάνυχτα με ειδικές προσφορές και μουσικές εκδηλώσεις

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρότι πέρσι ξεκίνησε δειλά και με χαμηλούς τόνους εξ αιτίας της πανδημίας, διοργανώνεται φέτος από τον Εμπορικό Σύλλογο Ορεστιάδας η Γιορτή Εμπορίου.

Η Γιορτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης για τα 99 χρόνια από την ίδρυση της πόλης, τα ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2022.
Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας κ. Φιλιώ Μυλωνά, η συγκεκριμένη Γιορτή θεσμοθετήθηκε από πέρσι με σκοπό να αποδώσει τιμές στους πρώτους επαγγελματίες της νεότερης πόλης της Ελλάδας, που έστησαν εκ του μηδενός έναν νέο επιχειρηματικό κόσμο και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην οικονομική και γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Φέτος, δεύτερη χρονιά διοργάνωσης, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα Πέμπτη μετά το πέρας του κανονικού ωραρίου τους, δηλαδή από τις 21:00 έως τις 24:00, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μουσικές εκδηλώσεις κατά το μήκος της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Πέρα από τις εκπτώσεις και τις ειδικές προσφορές, κάθε κατάστημα επιφυλάσσει και δικές του, πολλές εκπλήξεις στους πελάτες του, σε μια Γιορτή που έρχεται σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για την τοπική αγορά. Δίνεται έτσι μια ευκαιρία ανάκαμψης, μια «ανάσα ζωής» προς τους εμπόρους αλλά και μια πολύ καλή ευκαιρία στους ίδιους τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε οικονομικές τιμές και να βγουν κερδισμένοι από τις ειδικές προσφορές. Να βγουν κερδισμένοι γενικότερα, αφού ως γνωστόν «στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας».