Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας: Καλύφθηκαν οι θέσεις
που είχε αφήσει κενές η Δημοτική Επαναφορά
από την παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας – Τόπος Να Ζω»
της Μ. Γκουγκουσκίδου

Η Μαρία Μανάβη εξελέγη γραμματέας του Δ.Σ., ενώ Γ. Μαντίδης, Χ. Ζηλιασκόπουλος και Χ. Κουμπρίδης οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Η Μαρία Μανάβη από την παράταξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου εξελέγη την Κυριακή νέα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας, μετά το κενό που υπήρξε για 2,5 μήνες περίπου στη συγκεκριμένη θέση λόγω της παραίτησης της παράταξης του Χρήστου Καζαλτζή, από την οποία προέρχονταν ο πρώην γραμματέας, Αναστάσιος Ροδινός. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, για την Οικονομική Επιτροπή, στην οποία συμμετείχε ως τακτικό μέλος ο κ. Καζαλτζής, τη θέση αναπλήρωσε ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της Μαρίας Γκουγκουσκίδου, Γιάννης Μαντίδης, με αναπληρωματικό τον επίσης επιλαχόντα της ίδιας παράταξης, Χρήστο Ζηλιασκόπουλο.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τακτικό μέλος εξελέγη ο Χρήστος Ζηλιασκόπουλος και αναπληρωματικός ο Γιάννης Μαντίδης.
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Απριλίου η παράταξη «Δημοτική Επαναφορά» με επικεφαλής τον Χρήστο Καζαλτζή και δύο εκλεγμένα μέλη στο δημοτικό συμβούλιο (Αναστάσιο Ροδινό και Δημήτρης Τζιορίδη), είχαν παραιτηθεί δηλώνοντας ότι πρόκειται για μία «έντιμη και ειλικρινή πολιτική πράξη ευθύνης, σε αντίθεση με τη στάση της δημοτικής αρχής, που εγκατέλειψε τον αγώνα κατά της επέκτασης των δομών του Φυλακίου και συμβιβάστηκε, αντίθετα με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου».

Τις τρεις κενές θέσεις του δημοτικού συμβουλίου, μετά τις παραιτήσεις, κατέλαβαν οι Γιάννης Μαντίδης, Χρήστος Ζηλιασκόπουλος, από την ενότητα Ορεστιάδας, και ο Χρήστος Κουμπρίδης, από την ενότητα Βύσσας, και οι τρεις από την παράταξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου, που αυξάνει σε 10 τα μέλη της στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας.