Σεμινάριο καινοτομίας για οικοτέχνες και νέους αγρότες στο Σουφλί

Τριήμερο σεμινάριο κατάρτισης οικοτεχνών καθώς και νέων αγροτών σε θέματα καινοτομίας από 16 έως 18 Νοεμβρίου στο Σουφλί.

Η Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε. στα πλαίσια της υλοποίησης του Έργου «Υπηρεσίες Εμπειρογνωμοσύνης» με ακρωνύμιο QUALFARM που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας «INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο κατάρτισης Οικοτεχνών – τόσο υφισταμένων όσο και εν δυνάμει – καθώς και νέων αγροτών σε θέματα Καινοτομίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Κουκούλι» στην πόλη του Σουφλίου, κατά τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Νοεμβρίου και ώρες 09:00 έως 15:00.

Αποτελεί προσδοκία και θα είναι μεγάλη η χαρά για τους ανθρώπους που θα συμβάλλουν με τις εισηγήσεις τους στην εν λόγω κατάρτιση, να σας έχουμε μαζί μας καθ΄ όλο το τριήμερο.

Το μοναδικό επιχειρηματικό πεδίο και η αδιαμφισβήτητη εμπειρία ενός μεγάλου αριθμού Οικοτεχνών και Αγροτών του Έβρου σε ζητήματα που άπτονται της εν λόγω θεματικής, καθιστά σχεδόν αναγκαία την παρουσία όλων στις διαδραστικής φύσης αυτές ημερίδες, τόσο στα πλαίσια της μικρής Φάρμας όσο και σε αυτά μιας ανάλογης ή και μεγαλύτερης Οικοτεχνίας, στην τόσο ιδιαίτερη Περιφέρεια της επικράτειας που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά.