Παροχή βοήθειας από την ΕΕΒΟΠ στις επιχειρήσεις για την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής

Προκειμένου να συνταχθούν σωστά οι αιτήσεις και να ενταχθούν οι επιχειρήσεις της περιοχής στο πρόγραμμα «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19» της Περιφέρειας ΑΜΘ, η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας προσφέρει γραμματειακή υποστήριξη στα γραφεία της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος «Ενίσχυσης επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19» με την μορφή μη επιστρεπτέας προκαταβολής, το οποίο ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στα γραφεία της ΕΕΒΟΠ θα λειτουργεί help desk για τα μέλη της, που θα αναλάβει την υποβολή των αιτήσεων αλλά και την παροχή πληροφοριών και κατευθύνσεων για ένταξη των μελών της στο πρόγραμμα της επιχορήγησης.

Η ημερομηνία έναρξης για την υποβολή αιτήσεων που ανακοίνωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι η Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΕΒΟΠ, Αγ.Θεοδώρων 184 στην Ορεστιάδα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 -12:30.