Ορίστηκαν τα νέα διοικητικά συμβούλια στα νομικά πρόσωπα του δήμου Ορεστιάδας

Στην τελευταία συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης ορίστηκαν τα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων του δήμου Ορεστιάδας που αναλαμβάνουν τη καθήκοντά τους άμεσα για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο μετά τις περασμένες εκλογές του Μαΐου.

 

Ο Δημήτρης Βαρσαμακίδης νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.

 

Στη θέση του απερχόμενου Αρχοντή Αρχοντίδη που άφησε κοινά αποδεκτό έργο κατά τη θητεία του ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ, ο δήμαρχος Ορεστιάδας όρισε το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Βαρσαμακίδη, κάνοντας την έκπληξη αφού όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ακουγόταν το όνομα άλλου δημοτικού συμβούλου για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Βασίλης Μαυρίδης ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο και ανακοίνωσε την απόφασή του για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το νέα διοίκηση της ΔΗΚΕΠΑΟ. Η πρόταση του δημάρχου ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο και έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δημήτρης Βαρσαμακίδης, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σιαφκαλόζης, Μέλη: Γιάννης Σκερλίδης και Πελαγία Θεοδωράκη (ως προτεινόμενοι από το δήμαρχο δημότες), Ευαγγελία Μπραϊκούδη (ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Επιχείρηση), Σταματία Κουρουμιχάκη (ως εκπρόσωπος του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νέας Ορεστιάδας) και Παναγιώτης Σιανκούρης εκπροσωπώντας την αντιπολίτευση.

Ο Αρχοντής Αρχοντίδης δήλωσε σχετικά: «Ως απερχόμενος πλέον Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες μου ευχαριστίες στα μέλη του απερχόμενου ΔΣ της επιχείρησης για την 3ετή άψογη καθ’ όλα συνεργασία που είχαμε, με μόνο σκοπό την απρόσκοπτη και αναπτυξιακή λειτουργία της επιχείρησης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑΟ γιατί πραγματικά έδωσαν, δίνουν κ θα δίνουν όλο τους το είναι για την επιχείρηση της οποίας αποτελούν τη ραχοκοκαλιά. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς, συλλόγους και ομάδες για την δημιουργική συνεργασία που είχαμε καθώς και για την αθρόα συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις που διοργανώσαμε…
Επίσης τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές και στο team που ήταν πίσω από τα “φώτα” και έτρεχε μαζί μας νύχτα-μέρα σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ…χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τίποτα…
Τέλος ευχαριστώ τους χιλιάδες των δημοτών που συμμετείχαν μαζί μας σε όλες τις εκφάνσεις των δράσεων που πραγματοποιήσαμε και δημιουργήσαμε τις βάσεις ώστε η πόλη μας να αποτελεί πλέον έναν σημαντικό πολιτιστικό προορισμό.
Απέρχομαι της επιχειρήσεως με τα ομορφότερα συναισθήματα σκεπτόμενος την πολλή δουλειά και τον αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ μαζί.
Εύχομαι ολόψυχα στο νέο Πρόεδρο καθώς και σε όλο το ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑΟ καλή επιτυχία στο έργο τους που είμαι βέβαιος πως θα την έχουν.
Σας ευχαριστώ όλους για το πολύ όμορφο αυτό “ταξίδι”…

 

 

ΚΚΠΑΑΔΟ

 

Στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Ορεστιάδας νέος πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Παπαιωάννου με Αντιπρόεδρο τον Γιώργο Μουτουσίδη. Τα υπόλοιπα μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο: Σάκης Παπανδρέου ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, από την πλευρά των εργαζομένων εκπρόσωπος η κ. Παρασχίδου και από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ η κ. Κεσούδη.

 

Δημοτική Ραδιοτηλεόραση

 

Για τη Δημοτική Ραδιοτηλεόραση ο δήμαρχος Ορεστιάδας επέλεξε ως πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Σιαφκαλόζη (ο οποίος ορίστηκε παράλληλα και αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ), ενώ ως πολίτες που θα συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο συνεχίζουν και στη νέα διοίκηση η Βικτωρία Τσονίδου και ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης θα συμμετέχουν στη διοίκηση ο Ηλίας Αγγελακούδης και ο Κώστας Ζαλουφλής.

 

Διαδημοτική Επιχείρηση Αξιοποίησης και Ανάδειξης του ποταμού Άρδα

 

Πρόεδρος: Γιάννης Περιστεράκης, αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαϊωάνου, δημότες Αντώνης Γεροντίδης, Δήμος Δεληδήμου και από την αντιπολίτευση ο Κώστας Ζαχαρίας.