Νεκτάριος Σαντορινιός: Χθες το τελευταίο αντίο στη Ρόδο

Συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι αποχαιρέτησαν χθές στη Ρόδο τον Νεκτάριο Σαντορινιό, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Στην κηδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου παρευρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς και πλήθος πολιτικών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η απώλεια του Ν. Σαντορινιού προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να εκφράζει τα συλλυπητήριά του, ενώ στη Βουλή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Η ΑΕΚ, ένθερμος οπαδός της οποίας ήταν ο Ν. Σαντορινιός, εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατό του μέσω των οθονών του γηπέδου στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ενώ σε ένδειξη πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανέστειλλε για τρεις ημέρες όλες τις κομματικές εκδηλώσεις και διαδικασίες.

Η οικογένεια του Ν. Σαντορινιού είχε εκφράσει την επιθυμία, αντί στεφάνων, να στηριχθούν οικονομικά ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων-Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού Οστών «Ροδαυγή».