Μεταστέγαση του Κέντρου Υγείας Αλεξ/πολης στο κτίριο του πρώην ΠΕΔΥ ζήτησε ο Σταύρος Κελέτσης

Τη μεταστέγαση των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρούπολης, στο κτίριο που φιλοξενούσε το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας ΑΜΘ ζήτησε, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.
Ο Βουλευτής σε συνέχεια της συνεργασίας με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη όπου έθεσε το θέμα της έλλειψης χώρων στο κτίριο του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) που συστεγάζεται με το ΚΥ, συνάντησε σήμερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και του έθεσε το πρόβλημα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρούπολης. Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή –εν μέσω μάλιστα πανδημίας– είναι ασφυκτικές τόσο για τους εργαζόμενους του Κ.Υ. όσο και για τους πολίτες που το επισκέπτονται, επισήμανε ο Βουλευτής. Ταυτόχρονα πρότεινε τη μεταστέγαση του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρούπολης στο κτίριο του πρώην ΠΕΔΥ ΑΜΘ, επί της οδού Ανδρονίκου, το οποίο είναι διαθέσιμο, επαρκές και ανεκμετάλλευτο από τη στιγμή που σταμάτησε τη λειτουργία του ως Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας. Ο Υπουργός άκουσε την πρόταση με ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε να την εξετάσει.
Παράλληλα ο Βουλευτής συνεχάρη τον Υπουργό για τον επιτυχή τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα στελέχη της Υγείας την πανδημία και τόνισε την αποφασιστική συμβολή του Γ.Π.Ν. Αλεξανδρούπολης ως νοσοκομείου αναφοράς στην αντιμετώπιση της Υγειονομικής Κρίσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, χάρη στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν Διοίκηση, Γιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό. «Είμαστε υπερήφανοι για το Νοσοκομείο μας» τόνισε ο Σταύρος Κελέτσης.