Μέχρι την Παρασκευή σε αναμονή για τα αποτελέσματα της ένστασης του Χρήστου Τοκαμάνη

Σε αναμονή βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο επικεφαλής της παράταξης “Επί το Έργον” Χρήστος Τοκαμάνης στο δήμο Διδυμοτείχου. Ο κύριος Τοκαμάνης μετά την ανακοίνωσης των τελικών εκλογικών εποτελέσματων από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας, δείχνει μια δυσκολία στο να αποδεχτεί την ετυμηγορία της κάλπης, ευελπιστώντας ακόμη και σήμερα πως, από την 1 Ιανουαρίου του 2024 θα είναι αυτός, που θα κάτσει στην καρέκλα του δημάρχου.

Οι 65 ψήφοι που τον χωρίζουν από τον νυν δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, είναι μια διαφορά, για την οποία εκφράζει σοβαρές ενστάσεις. Από την άλλη ο επικεφαλής της παράταξης “Συνεχίζουμε μαζί από την Αρχή” ειναι σίγουρος πια για την νίκη του, συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του και είναι πιστός στα καθήκοντα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της επανακαταμέτρησης δεν προκύπτει καμία αλλαγή, ως προς την διαφορά των λιγοστών ψήφων υπέρ του κυρίου Χατζηγιάννογλου με τον δήμο να παραμένει στα χέρια του.

Η επίσημη καταμέτρηση αναμενόταν να θυροκολληθεί χθες Τετάρτη από το Πρωτοδικείο, ωστόσο λόγω του φόρτου εργασίας των δικαστών, αυτό θα συμβεί την Παρασκευή. Συνεπώς, ο κύριος Τοκαμάνης και ο συνδυασμός του θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη για να ενημερωθούν και επισήμως με τα οριστικά αποτελέσματα.