Με μηδέν αστυνομικούς ΔΕΝ ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης

“Έκπληξη” της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης για τη μηδενική ενίσχυση της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης

Έντονη ήταν η αντίδραση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης από την αρνητική εξέλιξη της μη ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης με νέο προσωπικό, όπως προέκυψε από την τελική απόφαση της ΕΛΑΣ αν και με αίτημα η Διεύθυνση Αλεξανδρούπολη εξαιτίας των αυξημένων ροών ζήτησε προσωπικό γαι8 ενίσχυση του τμήματος καθιστώντας αυτήν την ανάγκη επιτακτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι το Αρχηγείο αποφάσισε να ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, όπως και όλες τις άλλες Διευθύνσεις της χώρας, με μηδέν Αστυνομικούς. Ειδικότερα, προ ολίγων ημερών με αίτημά μας στο Αρχηγείο ζητήσαμε την ενίσχυση της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις, κυρίως λόγω του μεταναστευτικού που  κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθιστώντας την ανάγκη αυτή επιτακτική. Από την άλλη, εκατοντάδες συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην Αθήνα αλλά και όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση Ασπίδα   αναμένουν χρόνια ολόκληρα την μετάθεσή τους με αντικειμενικά κριτήρια και την τοποθέτησή τους στον τόπο τους. Τελικά εισπράξαμε άλλο ένα μηδενικό, όπως άλλωστε και στις εξαγγελίες της Δ.Ε.Θ..Για ακόμη μια φορά μας προσγείωσαν στην πραγματικότητα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς…

Την ίδια ώρα που πραγματοποιούνται εκατοντάδες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία εκτός των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίοι τοποθετούνται από την πρώτη στιγμή στον τόπο τους, το δίκαιο και ορθό θα ήταν οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους να μην αντιμετωπίζονται με μηδενικές μεταθέσεις.

“Πολιτική και φυσική ηγεσία μας ΄΄ μηδένισαν ΄΄”

ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΑΤΕ….