Κάλεσμα του Ορέστη προς τον κόσμο κόντρα στον Ηρακλή Αμμουδιάς

Μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στην Δράμα ο Ορέστης στις 24 Μαΐου υποδέχεται τον Ηρακλή Αμμουδιάς και καλεί τον κόσμο να τον βοηθήσει στην προσπάθεια ανόδου στην Γ εθνική.

Αυτή την Κυριακή η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας έχει ρεπό.

Όμως η ομάδα του Ορέστη απευθύνει κάλεσμα στήριξης προς τον κόσμο της πόλης ζητώντας την στήριξη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα (24/5 17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 5 μ.μ. στο Δημοτικό μας Στάδιο και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ο Ορέστης αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Σερρών, Ηρακλή Αμμουδιάς . Μέχρι τώρα ο Ορέστης έχει δώσει έναν αγώνα και έχει μία νίκη . Ο Ηρακλής έχει δώσει δύο αγώνες και έχει μία νίκη και μία ήττα.

Η Διοίκηση του Ορέστη απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους, τους φίλους και τα μέλη του να παραβρεθούν για να ενισχύσουν, με την παρουσία τους και την φίλαθλη συμπεριφορά τους , την Ομάδα , ώστε να μπορέσει να κατακτήσει τη νίκη, η οποία του είναι πολύτιμη στην προσπάθεια για την Άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Εκ του Δ.Σ.