«Οδυσσεβάχ»-Θεατρική παράσταση για σχολικές ομάδες στο Σουφλί

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική ηλικία του ΔΠΘ «Κιβωτός Ονείρου», παρουσιάζει, την Τρίτη 23 Μαΐου (ώρα 10:30), τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου, στο Σουφλί.

Οι μικροί μαθητές θα παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του Οδυσσεβάχ και των συντρόφων του, καθώς γυρίζουν από την Τροία στην Ιθαγδάτη. Ο τελικός προορισμός, φαίνεται να είναι πολύ μακρινός και η αναμέτρησή τους με το Δρακοκύκλωπα, τους Λωτοφάγους, τις Σειρήνες, την Κιρκίλα, τη Γοργόνα, τον κάνει ακόμα δυσκολότερο. H επιμονή όμως, η υπομονή και η προσήλωση στον στόχο ανταμείβουν τον ήρωα, το ταξίδι τον κάνει ψυχικά και πνευματικά πλουσιότερο, ενώ στο τέλος, η επιστροφή στην πατρίδα γίνεται ένας προορισμός με ανεκτίμητη αξία.

Σκηνοθεσία-διδασκαλία: Μυρσίνη Λαντζουράκη

Παίζουν: Γιαμακίδου Έλενα, Γεωργαντζά Κατερίνα, Γιακουβή Νάσια, Δαλαγκόζη Ανθή, Δούλη Μελίνα, Καρυπίδου Βικτώρια, Κατσούλη Κωνσταντίνα, Κώσταρου Κική, Μάτσκου Χαρά, Μητροπούλου Τένια, Μοκαΐτη Φανή, Μωρρές Χρήστος, Νικολαΐδου Δέσποινα, Σαμουρδάνη Μαρία, Σαμουρκασίδου Πένη, Σδράκα Μάρω, Στεφανόπουλος Βασίλης, Στεφανοπούλου Σία, Τερτλίδου Μυρτώ, Τρίχα Νάνσυ, Ωραιοπούλου Ιουλία.

Διάρκεια: 75 λεπτά

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μετάξης

Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00

Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr