Ημερίδα για τις 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Αλεξανδρούπολη

Επίσκεψη Θεοχαρόπουλου και Χατζηγιαννάκη

Με πρωτοβουλία της Ν.Ε. Έβρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 27/11/2022, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο πάρκο Αλτιναλμάζη, ΗΜΕΡΙΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με εισηγητές:

  1. Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Πρώην Υπουργός Τουρισμού, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)
  2. Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Βουλευτής Εύβοιας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών)

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες-κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στη ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκτός από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, παραγωγικών φορέων, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της τοπικής κοινωνίας.

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους 6 άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας, αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους. κλπ