Για 3η φορά “Σχολείο – Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” το ΓΕΛ Τυχερού

Το Γενικό Λύκειο Τυχερού, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – EPAS, αναγορεύτηκε για τρίτη φορά “Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

Οι μαθητές/μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα EPAS οργάνωσαν μια σειρά δράσεων που είχαν ως θεματικές τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις πολιτικές περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της ΕΕ σε ζητήματα κυκλικής οικονομίας και διαχείρισης αποβλήτων.

Τα αποτελέσματα των παραπάνω δράσεων κατατέθηκαν προς αξιολόγηση στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Γενικό Λύκειο Τυχερού είχε τη χαρά και την τιμή να αναγορευθεί εκ νέου “Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

Παράλληλα, οι μαθητές/μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τιμήθηκαν με τον τίτλο του Junior Ambassador και Senior Ambassador αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας να συνεχίσουν την εκστρατεία ενημέρωσης της σχολικής και της ευρύτερης τοπικής κοινότητας σε ζητήματα Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θερμά συγχαρητήρια στους Junior και Senior Ambassador όλων των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα EPAS.