Επιστρέφουν οι Γιορτές παλιού Σταθμού από τη Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Ν. Ορεστιάδας

Μετά από παύση δυο ετών, οι δραστηριότητες των συλλόγων επανέρχονται στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς. Η Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λειτούργησε όλη τη φετινή περίοδο τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων και ήδη έχει πραγματοποιήσει ένα Πασχαλινό γύρισμα με χορούς απ όλη την Ελλάδα και μια εμφάνιση στο πανηγύρι του Βάλτου με χορούς του Β. Αιγαίου.

Σε συνέχεια όλων αυτών οργανώνει ξανά τις Γιορτές του παλιού Σταθμού.

Οι Γ΄ Γιορτές Παλαιού Σταθμού έρχονται στις 17-18-19 Ιουνίου 2022, με μία έκθεση ζωγραφικής και ένα παραδοσιακό γλέντι. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ώς εξής:

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 στις 20:00,

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Βασίλη Ρορόπουλου. Θέμα της εκθεσης θα είναι ο παλιός σταθμός, η πόλη μας, και η φύση γύρω από αυτή.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εντευκτηρίου μας, στην οδό Περικλέους 1, θα γνωρίσουμε μια άλλη πτυχή του γνωστού πολιτικού μηχανικού που χρόνια δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Η διάρκειά της θα είναι μέχρι την Κυριακή 19/6/2022 αργά το βράδυ.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στις 21:00,

Παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής και με συνοδεία την ορχήστρα «Ακριτικός Ηχος»

Το πρόγραμμα εμφάνισης θα είναι το παρακάτω.

  • «Στεγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Ν. Ορεστιάδας» τμήμα ενηλίκων, χοροί της Μακεδονίας
  • Πολιτιστικός Όμιλος Ξυλαγανής, χοροί της Β. Θράκης
  • Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Φερών, χοροί του Έβρου

Ακολουθεί γλέντι για όλο το κόσμο.

(Για την ενίσχυση του συλλόγου θα υπάρχει συμβολική συμμετοχή 2 ευρώ για το άτομο για όσους καθίσουν στα τραπέζια καθώς και λαχειοφόρος αγορά)

Θα υπάρχει κέτερινγκ για φαγητό και ποτά.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας.