Επίσκεψη του Υπ. Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στην Αλεξανδρούπολη και στην Ξάνθη, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο ερχομός του γίνεται στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 συναντήσεις στην Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά , οι συναντήσεις του:

09:00 συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης στο Δημαρχείο Αλεξανδορύπολης.

10:15 Θα οδηγηθεί στο Λιμένα της Αλεξανδρούπολης μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ.

11:00 Επίσκεψη του κ. Χρήστου Σταϊκούρα στο Επιμελητήριο Έβρου και σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Το απόγευμα ο υπουργός θα επισκεφθεί την Ξάνθη, όπου θα συναντηθεί στις 18:00 με τον δήμαρχο της πόλης, k. Εμμανουήλ Τσελέπη στο δημαρχείο. Στη συνέχεια, θα παραστεί στις 19:00 σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο της πόλης. Στις 20.00 θα μεταβεί στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο, μαζί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, υπέγραψε πρόσφατα στο Υπουργείο Οικονομικών μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΑΒ για την έρευνα, ανάπτυξη και βιομηχανική παραγωγή Αυτόνομου Εναέριου Οχήματος Πολλαπλών Χρήσεων (drone).