Εμβόλιμη εξεταστική ζητούν οι φοιτητές Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

Να πραγματοποιηθεί κανονικά εμβόλιμη εξεταστική ζητούν οι φοιτητές Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπως συμβαίνει και στη Νοσηλευτική Θεσσαλονίκης του ίδιου Πανεπιστημίου. Χαρακτηριστικά αναφέρουν τα εξής: «Οι ελλείψεις διδακτικού προσωπικού, οι ανύπαρκτες κτιριακές δομές και εγκαταστάσεις ήταν η αρχή των προβλημάτων μας. Αλλά για ακόμη μία φορά, εμείς, οι φοιτητές της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, αντιμετωπίζουμε “εμπόδια” για την ολοκλήρωση των σπουδών μας.

Η Πρόεδρος του τμήματός μας αποφάσισε πως δεν θα γίνει εμβόλιμη εξεταστική, γεγονός που μας καθυστερεί για ακόμη περισσότερο από τη λήψη πτυχίου! Στην εμβόλιμη εξεταστική, έχουμε το δικαίωμα να εξεταστούμε σε όλα τα μαθήματα ανεξαρτήτου εξαμήνου. Πλέον όμως, πρέπει να περιμένουμε το επόμενο εξάμηνο για να διδαχτούμε και να εξεταστούμε στα μαθήματα που υπολείπονται, στο οποίο οι φοιτητές, δεν ευθύνονται».

Κατ’ αυτό τον τρόπο, υπογραμμίζουν οι φοιτητές, η λήψη του πτυχίου τους καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Οι φοιτητές απορούν, πως γίνεται στη Νοσηλευτική Θεσσαλονίκης να γίνεται εμβόλιμη εξεταστική, αλλά όχι στο Διδυμότειχο, παρότι υπάγονται στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ενώ τέλος ζητούν επίλυση του ζητήματος