Εκλογές στην Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Έβρου η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του αναφέρουν:

Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου προχωράει σε εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 11:00 π.μ. και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής στις 11:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Έβρου.

Θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.),  Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) και αντιπροσώπων για Εργατικό Κέντρο Έβρου και Ομοσπονδίας Οικοδόμων την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου σε ώρες και μέρη που θα ανακοινωθούν άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Σωματείου: [email protected]. Ωστόσο, όποιος συνάδελφος έχει οποιαδήποτε απορία και θέλει να συμμετέχει στις εκλογές μπορεί να απευθυνθεί και στο τηλέφωνο 6972267271.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά, να συνεχίσουμε την αγωνιστική δράση του Σωματείου μας, την ώρα που η ανάγκη για οργάνωση και αλληλεγγύη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Να αντιμετωπίσουμε τους νέους αντεργατικούς νόμους, την ακρίβεια, τα χαμηλά μεροκάματα, τα φτηνά ένσημα. Τις ελλείψεις σε Υγεία και Παιδεία που αφορούν άμεσα στην ποιότητα ζωής των οικογενειών μας. Τα μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.