Εκλογές 2023: 5 υποψήφιοι βουλευτές στον Έβρο με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενέκρινε τα ψηφοδέλτια με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, δίνοντας το έναυσμα για την επικείμενη προεκλογική μάχη.

Ανακοινώθηκαν, μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων μετά από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στο νομό Έβρου ανακοινώθηκαν 5 από τα 6 ονόματα για να ναι πλήρες το ψηφοδέλτιο

Στο Ν. Έβρου το ψηφοδέλτιο του κόμματος συνθέτουν οι:

Βαβίας Σταύρος, Γεωπόνος Μελετητής
Γρηγόραινας Ευστράτιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Μουλατζίδου Δροσιά, Ιατρός ΕΣΥ
Παναγούτσος Στυλιανός, Καθηγητής Ιατρικής
Χαμαλίδης Ελευθέριος, Δημόσιος Υπάλληλος

Το μήνυμα του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Εβρου ΠΑΣΟΚ Γ. Αρχοντάκη: “Μετά και την επίσημα ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο. Στον Έβρο έχει συγκροτηθεί ένα δυνατό και νικηφόρο ψηφοδέλτιο, που βάζει βάσεις για την επόμενη μέρα. Ένα ψηφοδέλτιο που καλύπτει όλες τις κοινωνικές ομάδες και τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Με ανθρώπους μέσα από την κοινωνία που θέλουν και μπορούν να την αλλάξουν.
Από σήμερα ξεκινάει ένας αγώνας αλλαγής συσχετισμών, ένας αγώνας που στόχο έχει να επαναφέρει την κοινωνία στο προσκήνιο.
Και θα τα καταφέρουμε.”