Διατηρεί τη λειτουργία του το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες μετά τη συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Υπουργό Οικονομικών

Μετά από πρόσκληση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και τους βουλευτές του Νομού Έβρου, χτες Δευτέρα 29.11.2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη συνάντηση που είχε ως κύριο και μοναδικό αντικείμενο τη διατήρηση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, ήταν παρόντες ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, οι βουλευτές Νατάσα Γκαρά, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο συνεργάτης του κ. Δημοσχάκη, Σταύρος Τασιούδης.

Για μια ακόμη φορά επισημάνθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες πρωτίστως για το έμπρακτο ενδιαφέρον και φροντίδα της πολιτείας για την ακριτική περιοχή μας καθώς και για την εξυπηρέτηση και συναλλακτική διευκόλυνση των συνδημοτών μας που θα ήταν αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, για τη διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας αλλά και για λόγους υψηλού συμβολισμού -εθνικούς και τεχνοκρατικούς!

Σήμερα το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησα ο δήμαρχος με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, έγινε γνωστό ότι το υποκατάστημα των Φερών θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς και τον Σεβασμιότατο και τους βουλευτές του νομού μας για την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξή τους.