Διαμαντής Παπαδόπουλος: “Το πρώτο βήμα έγινε. Το δεύτερο θα κάνει την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΝΕΑ ΞΑΝΑ!”

“Το πρώτο βήμα έγινε. Το δεύτερο θα κάνει την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΝΕΑ ΞΑΝΑ!” αναφέρει στην ανακοίνωσή του λίγες ώρες μετά τις εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε μια σκληρή μάχη με τον αντίπαλο του Βασίλη Μαυρίδη και κατάφερε να περάσει στον β’ κύκλο με μικρή διαφορά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρίδης, ο νυν δήμαρχος έλαβε ποσοστό 37,46% διατηρώντας μία διαφορά μόλις 1,22% από τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος έλαβε ποσοστό 36,24%.

Αναλυτικότερα ο κ. Παπαδόπουλος μέσα από την ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους δημότες της Ορεστιάδας που τον εμπιστεύθηκαν και τους κάλεσε να βάλουν την ερχόμενη Κυριακή το δικό τους λιθαράκι στην ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του Δήμου.

Αναλυτικότερα αναφέρει:

“Ο αγώνας συνεχίζεται! Μέχρι την τελική επικράτηση της Ορεστιάδας και την λαϊκή απαίτηση για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου!

Ευχαριστούμε τις 7.000 περίπου Δημότισσες και Δημότες που μας έφεραν στην πρωτοπορία του Δήμου μας, εμπιστευόμενοι τις προτάσεις μας. Η απόφασή τους, μας συγκινεί και ενισχύει ακόμη περισσότερο την ευθύνη μας, δεδομένου ότι ο αέρας της νίκης είναι πλέον μαζί μας.
Καλούμε όσους δεν προτίμησαν την Παράταξή μας την πρώτη Κυριακή, να βάλουν την ερχόμενη Κυριακή το δικό τους λιθαράκι στην ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του Δήμου μας. Είναι άλλωστε Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, με συνέργειες, συναντίληψη και ειλικρινές ενδιαφέρον για την Ορεστιάδα μας, και όχι για καρέκλες και αξιώματα, να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, ν’ αλλάξουμε πορεία, να αλλάξουμε τις ζωές μας!
Δεν περισσεύει κανείς!
Με σεβασμό στην διαφορετική πρόταση του καθενός, αλλά κυρίως με σεβασμό στην κοινή μας αγάπη για τον Δήμο Ορεστιάδας.”