Δεύτερο και καθοριστικό μπαράζ του Άθλου Ορεστιάδας σήμερα στις 19:00 έναντι του Φίλιππου Βέροιας

Τον δεύτερο αγώνα μπαράζ θα δώσουν σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου στις 19:00 (Live Streaming) στο στάδιο Νίκος Σαμαράς της Ορεστιάδας ο τοπικός Άθλος και ο Φίλιππος Βέροιας. Στον πρώτο αγώνα ο Άθλος νίκησε στη Βέροια με 3-1 σετ και έχει το πλεονέκτημα για να πανηγυρίσει την πρώτη άνοδο του στην επαγγελματική κατηγορία, 15 χρόνια μετά τον υποβιβασμό της Ορεστιάδας.

Είναι σημαντικό να γεμίσουμε το ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ για να στηρίξουμε την ομάδα μας να πετύχει τη νίκη και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Α1.

Ο ακραίος του Άθλου Δημήτρης Ριζόπουλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο και το κλειστό της ακριτικής πόλης αναμένεται να είναι κατάμεστο: “Είναι ένας ιστορικός αγώνας για το βόλεϊ της Ορεστιάδας και ειδικά για τον Άθλο. Πιστεύω πως το γυμναστήριο της πόλης θα είναι μικρό για να χωρέσει όλον τον κόσμο που θέλει να είναι στο πλευρό μας. Απέχουμε μία νίκη από το να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας”.

Στη λήξη του αγώνα κλήρωση δώρων με δωρεάν λαχνούς για όλους και δωρεάν είσοδος για όλους. Σας περιμένουμε από τις 18:00 στο νέο κλειστό για να δε;iξουμε τη στήριξή μας στους αθλητές μας πριν την έναρξη του αγώνα.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.