Αποκριάτικο Γλέντι Φιλοξενίας από τη Στέγη Ελληνικού Πολιτισμού Ορεστιάδας

Τριήμερο υποδοχής συλλόγων από όλη την Ελλάδα

Η Στέγη Ε.Λ.Π. Νέας Ορεστιάδας είναι ένας πολιτιστικός φορέας που από την ίδρυσή της έχει ως στόχο την προβολή του τοπικού πολιτισμού και τη συνεργασία με ιδιώτες και φορείς για την ανάδειξή του. Φέτος, για τρίτη φορά στη διάρκεια αυτών των ετών, ως αποδέκτης ενδιαφέροντος από συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα να επισκεφτούν τον τόπο μας για συμμετοχή στα παραδοσιακά αποκριάτικα έθιμα μας, θα πραγματοποιηθεί και πάλι μια αποκριάτικη βραδιά γεμάτη θρακικούς ρυθμούς και χορό.

Το 2018 είχαμε συνεργαστεί με το σύλλογο «Χορευμα», το 2020 με το σύλλογο «Ασκαυλο» από την Αθήνα, ενώ φέτος εκτός από την Αθήνα εχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ήδη 3 σύλλογοι από Θεσσαλονίκη.
Έπειτα από συνεννόηση με το κοσμικό κέντρο «Παράδεισος» στο Νέο Χειμώνιο και τον σύλλογο «Κάστρο» Διδυμοτείχου, τα μέλη μας θα υποδεχθούν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γλέντι με την ορχήστρα «Ακριτικός Ήχος» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:30.

Με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό στην τιμή των 17 ευρώ, καλούμε τα μέλη και φίλους των υπόλοιπων συλλόγων της περιοχής μας να έρθουν να διασκεδάσουν μαζί μας εκείνη την βραδιά.

Τηλ. Κρατήσεων : Κεντρο «Παραδεισος», Ν. Ζαχαρης, 6946 769 396

Ευχόμαστε σε όλους καλή Αποκριά και καλή διασκέδαση