Αποκριάτικες εκδηλώσεις και καρναβαλική παρέλαση στο Τυχερό

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων των Συλλόγων Τυχερού και ο Δήμος Σουφλίου, διοργανώνουν 15-18 Μαρτίου 2024, Αποκριάτικες Εκδηλώσεις, με κορυφαία την ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Πεζοπόρων Τμημάτων & Αρμάτων, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 15:00.

Η παρέλαση καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 15:00 από το ύψος του Δημοτικού Σχολείου Τυχερού με κατεύθυνση προς το κεντρικό πάρκο της πλατείας. Τα γκρουπ των συμμετεχόντων, αναμένεται να μεταδώσουν σε όλους τον ρυθμό του καρναβαλιού με κέφι και διασκέδαση.

Όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση, θα είναι υποψήφιες στον διαγωνισμό για τα παρακάτω βραβεία:
Βραβείο «Καλύτερης Αποκριάτικης Στολής»
Βραβείο «Πολυπληθέστερου group»
Βραβείο «Θετικής Ενέργειας»

Μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης θα ακολουθήσει D.J.PARTY.

Κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Φένια Δούκογλου-Δημοσιογράφος, η οποία θα υποδέχεται και θα ανακοινώνει τα καρναβαλικά τμήματα με τον μοναδικό της τρόπο.

Στην Καρναβαλική Παρέλαση μπορούν να συμμετέχουν ως οργανωμένα group: Σύλλογοι, Σωματεία, Πολιτιστικοί Φορείς, Σχολεία ή μεμονωμένα τμήματα σχολείων, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Μαθητών, Σπουδαστών, καταστημάτων και άλλων ομάδων πρωτοβουλιών.

Η ώρα συγκέντρωσης τωνκαρναβαλικών τμημάτων στο σημείο εκκίνησης (πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυχερού) είναι στις 14:00.

Όλα τα καρναβαλικά τμήματα για να συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής και να συμφωνούν με τον Κανονισμό της Καρναβαλικής Παρέλασης (επισυνάπτεται).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Λογαράς Σάκης τηλ. 6989140464 [email protected]
-Ζαπάρτας Άγγελος τηλ.6945154148 [email protected]

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
-Σύλλογος Τυχεριωτών Αλεξ/πολης (ΠΕΣΤΑ)
-Σύλλογος Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Τυχερού
-Σύλλογος Γυναικών Τυχερού
-Λέσχη Μοτοσικλετιστών (ΛΕ.ΜΟ.) Τυχερού
-Σύλλογος Γυναικών Προβατώνα
-Σύλλογος Γυναικών Θυμαριάς

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
-Δήμος Σουφλίου