Άνοιξε μετά από 13 χρόνια το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών στη Λίμνη Τυχερού

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΚΟΙΝΣΕΠ με των επωνυμία ΠΡΑΤΤΩ ανέλαβε τη λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών στη Λίμνη Τυχερού

Άνοιξε και πάλι το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών στην Λίμνη Τυχερού μετά από 13 χρόνια. Ένας χώρος στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τα επισκέψιμα σημεία της περιοχής του Δήμου Σουφλίου.

Στον χώρο λειτουργεί μικρή έκθεση απολυθωμένων ευρημάτων της περιοχής, αίθουσα προβολών, αναψυκτήριο και πρατήριο πώλησης τοπικών προϊόντων.

Όλα αυτά έγιναν με την συνεργασία του Δήμου Σουφλίου και της Κοινσεπ Πραττω η οποία είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του χώρου. Παράλληλα έχουν σταλεί σε όλες τις Σχολικές μονάδες της Θράκης προτάσεις επίσκεψης για την περιοχή του Τυχερού στις οποίες έχουν ήδη ανταποκριθεί πολλά σχολεία.

Μάλιστα, η πρώτη ομάδα μαθημάτων έφτασε ήδη χθες, Πέμπτη 4/5, στο κέντρο ενημέρωσης επισκεπτών από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου. Οι μαθητές περπάτησαν περιμετρικά της λίμνης και στην συνέχεια επισκέφτηκαν το Φυλακτό και την Λευκίμη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φθάσουν και άλλα σχολεία της περιοχής.