Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Ο Βαγγέλης Ρούφος, ως νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων, τις δεσμεύσεις και τις προτεραιότητές του, βάσει των οποίων προτίθεται να διοικήσει. Συγκεκριμένα, με επιστολή που απέστειλε στα μέσα, αναφέρει:

«Σύμφωνα με την αριθμ.Γ4β/Γ.Ποικ 93633/30.12.2019 απόφαση του  Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια  η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1115/ Τ΄ ΥΟΔΔ/ 31.12.019,  από σήμερα  επίσημα  αναλαμβάνω  τα καθήκοντά μου ως Διοικητής του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης .

Καταρχήν θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και να δηλώσω ότι με αίσθημα ευθύνης θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την ανταπόκριση μου στις προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νευραλγικό τομέα Υγείας.

Η προώθηση και εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης του νοσοκομείου με επίκεντρο τον ασθενή και τον άνθρωπο θα είναι ο οδικός μου χάρτης και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ με αφοσίωση και μεθοδικότητα.

Η ορθολογική οικονομική διαχείριση , η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας αλλά και η στήριξη των ασθενών και του οικείου περιβάλλοντος των  πριν και μετά από τη νοσηλεία ,η βελτίωση των υλικοτεχνικών συνθηκών και  το ουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον  για το προσωπικό μας, το οποίο είναι ο θεμέλιος λίθος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της λειτουργίας του νοσοκομείου μας θα είναι στις προτεραιότητες μου.

Ο θεσμικός  διάλογος εντός και εκτός νοσοκομείου θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και η προσωπική μου δέσμευση.»