«Ανάβει» τις «μηχανές» ο Άθλος Ορεστιάδας!

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο, Δευτέρα 29 Αυγούστου, η προετοιμασία του Άθλου Ορεστιάδας ενόψει της ιστορικής του συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του ελληνικού βόλεϊ.

Μετά και τις τελευταίες αφίξεις των νέων προσώπων της ομάδας στην πόλη, ο Βούλγαρος τεχνικός Ατανάς Πετρόφ και ο άμεσος συνεργάτης του, Θοδωρής Χουσίδης, έχουν πρωινό ραντεβού (10πμ) με τους αθλητές τους στο κλειστό της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς για την επίσημη «πρώτη» της σεζόν 2022-23.

Έπειτα από την περσινή ονειρεμένη χρονιά, όπου ο Άθλος μετά από 7 χρόνια σκληρών προσπαθειών κατάφερε κόντρα σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ιστορία να πανηγυρίσει την άνοδό του στα “σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ”, η διοίκηση της ομάδας φέτος βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, στην προσπάθειά του συλλόγου για διάκριση.

Στόχος η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία και με τη δύναμη του κόσμου της θα «χτυπά» στα ίσα όλα τα παιχνίδια, παλεύοντας πάντα για τη νίκη, κάνοντας έτσι περήφανους τους φιλάθλους της και ολόκληρο τον Έβρο.

Εν αναμονή της έναρξης του πολύ δυνατού φετινού πρωταθλήματος, στις 22- 23 Οκτωβρίου 2022, η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας, προχώρησε τους προηγούμενους μήνες στον σχεδιασμό μιας ανανεωμένης ομάδας. Πιστή στη φιλοσοφία μας να κρατήσουμε «ψηλά τη σημαία» του εβρίτικου βόλεϊ στην “ελίτ του αθλήματος” και στο όραμα ανάδειξης αθλητών μας, που θα πρωταγωνιστήσουν αύριο στα ελληνικά γήπεδα, από το περσινό ρόστερ παρέμειναν 6 αθλητές, εκ των οποίων οι 5 Εβρίτες, ενώ αποκτήθηκαν 8 ακόμη αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο διεθνής Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής. Παράλληλα στη φετινή ομάδα παρέμεινε και ο τεχνικός των επιτυχιών, που έβαλε τον Άθλο Ορεστιάδας στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ, Θοδωρής Χουσίδης, χωρίς να θεωρείται απίθανη κάποια ακόμη προσθήκη.

Ευχόμαστε καλή αρχή και μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για τον Άθλο μας!