Αλεξανδρούπολη: Νέο περιστατικό με όχημα διακινητών στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου στο ύψος του χωριού Δωρικό Αλεξανδρούπολης

Αυτοκίνητο που μετάφερε παράνομα μετανάστες συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε μία πολύτεκνη οικογένεια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η οικογένεια έφευγε από τον οικισμό μετά τον εκκλησιασμό της και στην επιστροφή, λίγο πριν βγουν από το Δωρικό, ένα Ι.Χ. έπεσε επάνω τους.

Από το αυτοκίνητο της οικογένειας βγήκαν τραυματισμένοι οι γονείς και τα 4 παιδιά οι οποίοι μεταφέρθηκαν με συνοδεία της αστυνομίας και μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν τραγικές, με περαστικούς να αναφέρουν ότι τα 4 ανήλικα ήταν σοκαρισμένα με αυτό που τους έχει συμβεί.

Δεν κινδυνεύει η ζωή τους από τα τραύματα, ενώ άγνωστος είναι ακόμη ο αριθμός των λαθρομεταναστών που επέβαιναν στο όχημα του διακινητή. Πάντως γίνεται λόγος για ένα ακόμη άτομο το οποίο μετά την σύγκρουση προσπάθησε να διαφύγει αλλά τον ακινητοποίησε κάτοικος του οικισμού.

Όλοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διακινητές προτιμούν το δρόμο αυτό ο οποίος τους βγάζει κατευθείαν στον 1ο κόμβο για την Εγνατία οδό. Η οικογένεια που επέβαινε στο όχημα υποβάλλεται σε εξετάσεις.