Αλεξανδρούπολη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βία

Χτύπησε και περιέλουσε με χλωρίνη τη σύντροφό του

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Κυριακής (9/6), με άνδρα ο οποίος αφού πρώτα χτύπησε την σύντροφο του στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατά τη διάρκεια καυγά έριξε στην 45χρονη βρώμικα νερά από κουβά σφουγγαρίσματος και στη συνέχεια τον έσπασε πάνω της, χτυπώντας την στον ώμο. Όπως αναφέρουν οι Αρχές, έπειτα την έπιασε από τα χέρια και την έσυρε στο μπάνιο του σπιτιού, όπου της έριξε χλωρίνη στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους. Για το περιστατικό έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Αλεξανδρούπολης. Η 45χρονη ενημερώθηκε για τη δυνατότητα φύλαξής της σε ασφαλή χώρο, όμως δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, αλλά ούτε να εγκαταστήσει την εφαρμογή Panic Button στο κινητό της.